Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/isoisanp/public_html/nayta_tuote.php on line 47
Isoisän Puulelut - Muumipalikkavaunu
Suomeksi     In English

Tuotehaku       
Muumipalikkavaunu
Ei kuvaa
Tuoteryhmä:
Palikat ja muistipelit
Tuotenro:
553
Hinta:
28€
Info:
Palikkavaunussa on 16 palikkaa. Palikan koko 4x4x4 cm joten soveltuu vauvasta vaariin. Palikoissa on kirjaimia, numeroita, muumikuvia, laskumerkit ja geometriset muodot. Palikoissa on kaikki suomen kielen aakkoset. Aakkosten määrät ovat suomen kielen aakkosten yleisyyden mukaiset. Kirjainten fontti on ns. virallinen muumifontti, joka perustuu Tove Janssonin käsialaan kirjojen kuvituksissa. Värit ovat turvalliset lapsille. Kestävä ja kehittävä lelu! Valmistettu männystä, kevyitä.

Palikoita voi käyttää monella tavalla: tornien tekoon, rakenteluun, logiikkaleikkeihin ja lukutaidon ja matematiikan oppimiseen. Pussissa on mukana leikkiohjevihkonen, jossa on paljon esimerkkejä, miten palikoita voi käyttää monipuolisesti, mm. logiikkaleikkeihin. Tämä leikkiohjevihko on ladattavissa myös kotisivulta www.isoisanpuulelut.fi kohdasta "ladattavat tiedostot".

Ilmainen nimikaiverrus vaunun kylkeen. Jos haluat nähdä malleja nimien ja muiden tekstien poltoista niin katso kotisivulta www.isoisanpuulelut.fi kohdasta "ilmainen kaiverrus".

Katso myös muut palikkatuotteet.

 

 

 


2011 - 2024 Tmi Isoisän Puulelut & Dynamic Solutions     Login