Suomeksi   In English

Tilaaminen
Tuotehaku       
Tuoteryhmä:
Tilaaminen How to order
Tuotenro:
Hinta:
Info:
Linkki:
 
Kun haluat tilata, voit mennä kotisivulta verkkokauppaan pappaspocket.fi tai lähetä sähköpostia info@isoisanpuulelut.fi
tai soita puh/Whatsapp 040-5744234.

Sähköpostilla tilaamalla saat liitteenä laskun ja kun maksu näkyy tilillä, tavara lähtee heti postiin. Vaihtoehtoisesti saatte maksun tiedot puhelimessa jos sähköpostia ei ole käytössä. Jos on kiire, saat paketin lähetystunnuksen, jolla paketin saa postista seuraavana päivänä klo 16 jälkeen. Ilmoita haluamasi lähetystapa, noutopaikka ja GSM-numero. Smartpost-paketin voi noutaa omasta postista tai pakettiautomaatista.

Lähetyskuluiksi laskuun tulee vain todelliset postikulut painon mukaan. Ei pientoimituslisiä eikä laskutuslisiä. Vinkkailen myös halvimmista lähetystavoista, esim. Smartpostilla on usein tarjouksia. Pääkaupunkiseudulla käyn usein messuilla; kyydissäkin kulkeutuu. Varastoltakin voi hakea Jyväskylän Nenäinniemestä, os. Masonrinne 7.
Huom! Gmaililliset: laittakaa myös puh.num. ja katsokaa myös roskapostit jos vastausta ei kuulu! Gmail ja Hotmail vie usein nämä Soneran sähköpostit roskapostilaatikkoon, valitettavasti. Vastaan aina sähköpostiin nopeasti.


How to order:
Webshop www.pappaspocket.fi and if some product is not yet in our webshop then by email.

send us email info@isoisanpuulelut.fi or call 040-5744234.
You will receive an invoice by email or details of the payment on the phone. After the remittance the goods will be sent right away. The shipping rates depend on the weight, no extra charges.

 

 

 

    © 2011 - 2018 Tmi Isoisän Puulelut & Dynamic Solutions    Login